teknikerfrun.blogg.se

Följ med på våran fantastiska resa till Newport News, Virginia. Kommer skriva om våra dagliga aktiviteter, väder och vind. Kommer skriva om alla olika fantastiska ställen vi besöker, maten vi äter och stranden vi på går på. Hoppas ni kommer njuta lika mycket som oss genom min blogg

Leksaks shopping & lunch på Five Guys

Publicerad 2016-03-28 05:29:51 i

Först måste jag be om ursäkt för inlägg i fel ordning.. Meen när jag skulle ladda upp bilderna från kameran fanns ingen sladd till datorn med i kamera väskan + att när vi hitta en sladd så har inte min dator HDMI uttag.. 
Men det kommer massa trevliga bilder från påskafton och våran grillning så fort jag löst problemet ;) 


* * * 

Idag söndag blev en dag för barnen. Vi åkte till basen och handlade lite på PX:et där det blev lite smått och gott för oss alla. Dels en DVD och några filmer till barnen. 
Sen var det bara att langa fram stora plånboken när vi kom till Toys 'r' us! Barnen var helt saliga och det bokstavligt flög leksaker  när Lily plöjde sig fram hylla från hylla. Loke däremot fastnar som vanligt bland bäbis leksakerna och grejade.
Men efter många om och men och vad vi ska ha och vad för leksaker som är så pass bra att vi kan ta med det hem sen så blev det en del trä leksaker som blev kanon verkligen! Sen var det köp 2 och få 40% rabatt på andra leksaken på just dom trä leksakerna 👍 Eftersom jag köpte med mig ett IKEA kök till barnen när jag var där så kompliterade vi med lite mat denna gång. 




Sen har Loke tjatat om att vi ska köpa mer saker till hans "Hotwheels" bana (tack barnkanalerna för att ni gör honom den stora tjänsten att påminna hon oxå...) så han blev jätte glad nu när vi kan bygga till massa coola grejer! Kan oxå tillägga att både pappa Henke och syster Lily är nog minst sagt lika glada oxå. 




Efter all shopping behövde energi depåerna fyllas på vilket blev på Five Guys som är en hamburgekedja som gör sina egna hamburgare och har stans fodaste pommes oxå (!!
Det var andra gången för mig där och första för övriga familjemedlemmar. Dok är det positiva i det negativa att våra barn inte gillar snabbmat. Vilket alltid resulterar i att dom tar 2 tuggor på sin mat och sen bara äter pommes. Som sagt på gott och ont :) 







Så nu hoppas jag bara på att kunna få ordning på barnens lekrum med allt som är kvar så kommer det bli så bra! :D 

Se Yaa Xoxo 


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela