teknikerfrun.blogg.se

Följ med på våran fantastiska resa till Newport News, Virginia. Kommer skriva om våra dagliga aktiviteter, väder och vind. Kommer skriva om alla olika fantastiska ställen vi besöker, maten vi äter och stranden vi på går på. Hoppas ni kommer njuta lika mycket som oss genom min blogg

Bara vara

Publicerad 2016-04-12 03:22:40 i

Idag har vi bara varit. Henke skulle till gymmet vid 10 tiden så då åkte vi allihopa med till basen för tänkte att det var perfekt dag för att utforska Fort Eustis som man bara sett en skvätt av. 
Vi åkte höger och hoppas på att inte åka in på några förbjudna områden ;) 
Tillslut hamnade vi vid hamnen, vi lämna inte bilen med drog ner rutorna och kollade läget. Låg några mindre båtar inne vid bryggan. 






När vi åkte såg jag ett monument vid vägen, hade tyvärr inte möjligheten att få en bra bild på det idag med kommer 👌





När vi kom till kosningen fortsatte vi höger så vi följde kusten ner, väldigt fint och det fanns många picknick och grillplatser längs med kustremsan. Vid detta laget önskar man att man bodde inne på basen.. Tar dok bara 7-10 min till basen så dit kanske 15, 20 min max. 





När vi kom hem käka vi lite lunch och kom fram till att lekplatsen/tennis planen var näst depå stop! Det riktigt stekte idag efter lunch, var säkert runt 28 grader så det var underbart! Känner verkligen att våren kommit nu ♡ 











Så nu får vi se vad morgondagen har att erbjuda ♡ 

Se Yaa xoxo 

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2016-04-12 06:21:03

Ser underbart ut.🌞 Hoppas det känns lite bättre nu när värmen kommer. Kram till er alla.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela