teknikerfrun.blogg.se

Följ med på våran fantastiska resa till Newport News, Virginia. Kommer skriva om våra dagliga aktiviteter, väder och vind. Kommer skriva om alla olika fantastiska ställen vi besöker, maten vi äter och stranden vi på går på. Hoppas ni kommer njuta lika mycket som oss genom min blogg

Smak fylld vecka

Publicerad 2016-04-19 04:26:30 i


Veckan som varit har varit full med händelser! Veckpdagarna rullar på som vanligt mer eller mindre, gymet, lunch, lekparken och sen åker Henke iväg till jobbet. Så på helgerna passar vi på att hitta på så mycket vi bara kan! 


I fredags åkte vi till Newport News park på dagen innan Henke åkte iväg. En solig men blåsig och lite kylig dag men helt fantastisk! Precis vad som behövdes. 





På kvällen fick grabbarna sluta tidigt (!!) så vi kastade oss ut och sprang över till The Loub och käka kvälls mat, vilket var fantastiskt även fast det sluta i kaos.. Längtar så tills man kankänna att man kan njuta på riktigt när man går ut och äter med barnen ;) 
Drack en otroligt god när producerad cider,  och dom har ett ganska brett sortiment med olika när producerade dryckes sorter. Gillas! 



Med denna uppladdning kunde inget gå sämre än att äta 2 rejäla portioner med gröt till frukost på lördagen för kl 12:00 började crossfit introduktionen på basen. En av de roligaste och jobbigaste tränigs formerna på länge! Dagen bestod av ca 1 timmes teori där vi diskutera vad finess är och vad crossfit är osv. Sen blev det 2h träning. Mycket grunder, hur man gör en ordentlig squat, marklyft, axelpress and so one! Kan säga att både ben och axlar mådde ganska skakigt när själva "passet" skulle äga rum..
Bärjade med 25 squats över gick i 25-15-9 rep, som var rodd (ro tills man nådde 25 kalorier sen 19 och sist 9) axelpress som man körde växelvis som sen avslutades med 25 squats.. Yeh mör och fin var man och astman gjorde sig tyvärr påmind vilket suger. 
Men vad grymma vi var!! #megaskryt


Men efter att vi var klara nämnde våran cosch att dom som ville gärna fick stanna kvar och lära sig klättra i rep (!!) Vilket jag alltid velat kunnat och försökt massa men ah nej, inga detaljer på det. Han visa oss 2 olila tekniker och tänke wtf det kommer aldrig gå men banne mig, tig mig upp 2 gånger, helt otroligt! Sån ego bost och energi kick man fick att klara något man inte trodde var möjligt, allt pga av rätt teknik av rätt person! 




Söndagen spenderas i Norfolk och på Navel base för att spana in dom små båtarna som gömmer sig i hamnen. Men JISES vilka as till fartyg! Och då vara "bara" dom små i hamnen. Ett hangarfartyg låg inne dwight.d.eisenhower  (alla som sett Dasy när han flyger vingar jorden runt rallyt borde känna igen namnet och fartyget) 




Precis innan vi skulle lämna hamnen kom en C17 inflygandes för att landa, och alla vet vi att bilder blir orättvisa och speciellt med mobilen men mäktigt nära flög den! 


Innan vi åkte hem svängde vi förbi svenska klubben för att umgås med dessa goa "svensk röttade människor". Kvällen innan rullade jag och Henke 2 kg svenska köttbullar som vi tog med och bjöd på, vilket var väldigt uppskattat! Så det var kul! 

Idag måndag (klockan är just nu 23:35 när jag skriver) så insåg vi att det skulle bli en riktigt nice dag så gymet ströks från listan och bytes ut mot att köpa solskyddsfaktor och sen var det beatchen som gällde! BAM what nice it was! 
När vi kom dit blev det lunch på en pub som var riktigt fint! 
Sen träffade vi en jätte härlig mamma med sin snart 2 åriga dotter vid stranden. Så kul för alla 3 gillade att leka tillsammans så det var jätte kul! 






Ibland är visa dagar bara mer världa än andra ♡

Se Yaa xoxo 

Kommentarer

Postat av: Emely

Publicerad 2016-04-19 08:36:24

Oj vad mycket roligt ni hittar på! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela