teknikerfrun.blogg.se

Följ med på våran fantastiska resa till Newport News, Virginia. Kommer skriva om våra dagliga aktiviteter, väder och vind. Kommer skriva om alla olika fantastiska ställen vi besöker, maten vi äter och stranden vi på går på. Hoppas ni kommer njuta lika mycket som oss genom min blogg

Packning

Publicerad 2016-02-24 21:57:49 i Allmänt,

Räcknar ner dagarna nu. Snart är det dax. Om några dagar går flytten över atlanten, det packas i kartonger som sak maginiseras, det packas i resväskor och handbagae. Vad ska man ha med och vad behöver man inte ta med?.. När vi kommer till Newport News nästa vecka kommer vädret pendlla mellan 10-15 grader så det blir att ta med en del av barnens kläder som dom använder idag så man slipper köpa nya kläder det första man gör. Skönt att kunna lämmna vinter jackorna hemma!! Om bara nån vecka kan man ta fram shorts och sandaler och det sak bli så underbart! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meen nu ska vi inte sväva iväg för mycket ;) Packningen... Joo just  det, tavlor, på barnen och familjen ska med oxå. Så man får med sig lite personligheter så ens nya hem kan bli lite hemtrevligt än dom bega stilrena väggarna. 
Men ska bli jätte spännande att se hur ens blivande hem kommer se ut! Det enda jag har är en planlösning, och utifrån den så känns det bra. Kommer bli skönt att få det rymligare än att bo på i en 3a på 70 m2. Man kommer bara känna sig väldigt instängd när man kommer hem ist :P Men den dagen den sorgen ;) 
 
 
Nu ska jag fortsätta packa och plaera och hoppas kunna få med allt som skas ha med på resan! :) 
 
Se ya soon! 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2016-02-29 13:55:03

Hej på er. Hoppas resan gått bra. Saknar er redan. ❤✈❤ Kram.

Postat av: Susanne

Publicerad 2016-03-01 06:56:47

Hoppas att resan gick bra. Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela