teknikerfrun.blogg.se

Följ med på våran fantastiska resa till Newport News, Virginia. Kommer skriva om våra dagliga aktiviteter, väder och vind. Kommer skriva om alla olika fantastiska ställen vi besöker, maten vi äter och stranden vi på går på. Hoppas ni kommer njuta lika mycket som oss genom min blogg

Fredag = shopping & middag på steak house

Publicerad 2016-03-05 15:42:00 i Allmänt, familj, resa, shopping, usa, äventyr,

Nu har fredagen gått och den spenderades med Sofie och barnen på Patrick Henry mall. Det blev en del inhandlat och det märks att man inte har riktigt koll på det amerikanska tänket vid prissättningar och reor så visa kvitton blev dyrare än tänkt 🙈 Gallerian vi var på hade mer kända märken/affärer så man kunde inte gå helt crazy men de styr vi upp idag när vi ska till Nexet i Norfolk. 
Hittade en gammal going affär som fanns på Nellys en gång i tiden, Forever 21! Där kommer det antagligen spenderas en del pengar i framtiden! Sen har dom Viktoria's Secret som är ganska stor så här fanns det underkläder, både BH & trosor, träningskläder, sport BH:ar, pyamas, mjukiskläder och lite annat så det gillar vi! Handla man för ev viss summa oxå så fick man en vatten flaska och solglasögon! Så den summan handlade man gärna för ;) Köpte även super söta Levis skor till barnen! :D Sen en par klassiska convueres till mamma ;) 
 
  
 
  
 
   
 
 
 
 
   Inte lätt när sakerna blåser iväg för en ;D
 
 
    
 
 
 
På kvällen hade vi bokat bord på Texas road house som var riktigt grymt! Momma kött bitarna dom hade där! :D Var så härligt att sitta på en restaurang där det inte gjorde något att man hade barn med sig och att dom lät, ingen som stördes och igen som.brydde sig! Älskar detta land bara mer och mer! 
 
 
Kvällen avslutades hemma i rum 232 i goda vänners lag och Kapten morgan som sällskap. Dagen hade inte kunnat bli bättre! 
 
Så nu gör vi oss redo för nästa road tripp! 
 
Se yaa XoXo 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-03-05 15:48:19

Shop shop to ya drop 😊😉
Hälsa från farfar 😘

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela